Vanredno izdanje "Zvezda Granda" na OBN TV

December 29, 2016Gledaoce OBN TV u ponedjeljak od 20:50 sati očekuje novo vanredeno izdanje "Zvezda Granda". Žiri će i ovoga puta biti u starom sastavu, a u jednom ternutku će im se pridružiti i Šerif Konjević. Šerif će svojim pjesmom oboriti Jelenu Karleušu s nogu.

Gledaoci će imati priliku vidjeti kako izgleda prodavačica koja hoće da pjeva u butiku, ko se koga stidi, ima li Viki pravo na svoje mišljenje i kakve veze imaju Bosanac i šund.

U novoj epizodi neće nedostajati ni sukoba, a po dobrom običaju Jelena će biti jedan od glavnih aktera. Ona će zakuhati sa Acom Lukasom uz podršku Saše Popovića.

U novoj godini past će i šamar u žiriju. "Zvezde Granda" su na programu OBN TV u ponedjeljak 2. januara 2017. od 20:50 sati.


OBN TV će sigurno i u 2017. godinu ući kao najgledanija televizija s obzirom na činjenicu da su Grandove emisije najgledaniji tv sadržaji u Bosni i Hercegovini. Novogodišnji program OBN TV bit će rezervisan za Grandovo narodno veselje koje će na jednom mjestu okupiti oko 150 pjevača, a na programu OBN TV će biti u subotu 31. decembra od 20 sati.

Da bi se odužio gledaocima za povjerenje koje ukazuju "Grand" produkciji, Saša Popović ništa neće prepustiti slučaju. Poznat kao surovi profesionalac koji ne podnosi neodgovornost, mjesecima unaprijed pripremao je novogodišnju zabavu za gledaoce pored malih ekrana.

I ove godine pod dirigentskom palicom Saše Popovića spletove starih dobrih kafanskih hitova, ali i izvornog narodnog melosa snimili su sve same legende folka: Predrag Živković Tozovac, Lepa Lukić, Enes Bbegović, Snežana Đurišić, Vesna Zmijanac, Goca Lazarević, Ana Bekuta, Lepa Brena, Radiša Urošević, Džej Ramadanovski, Ljuba Aličić, Saša Matić, Marinko Rokvić, Neda Ukraden, Era Ojdanić, Bora Drljača, Goca Božinovska, Beki Bekić, Mira Škorić i drugi.

Zvezde Granda i mnogi drugi pjevači i plesači garancija su da će zagrijati sve one koji se odluče da Novu 2017. godinu dočekaju u svojim domovima uz program OBN TV.
Instant Queue
00:00
00:00