Sarajevo: Premijerno prikazan film studenata pod nazivom "Nikom Ništa"

December 28, 2016Film "Nikom Ništa" je ljubavna tragedija sa kriminalističkim elementima sadašnje verzije Sarajeva i prikaz realnog stanja društva u kojem omladina danas živi. Mlada ekipa studenata koji su osnovali produkciju Triljud želi da prikaže svijetu zapravo mogućnosti današnje omladine bez obzira u kakvoj situaciji i vremenu studenti žive u Sarajevu.

"Istina, Hollywood je daleko, ali mi se trudimo da kroz partnere i društveno odgovorne kompanije prikažemo ono što najbolje znamo i možemo a to je da mladi u Bosni i Hercegovini podjednako su uspješni kao i oni vani koji imaju puno bolje uslove za život", kazao je mladi režiser i autor Mirnes Rašljanin.

Entuzijastična ekipa je kazala kako se nada da će i dalje imati podršku javnosti u ovakvim projektima jer na ovaj način žele raditi na promociji za dobrobit ne samo studenata nego i cijele Bosne i Hercegovine.

"Izuzetno nam je drago da smo mladi i nadamo se da pred nama tek dolazi bolja budućnost i da će idući film upravo biti o tome - bolja i svjetlija budućnost u Bosni i Hercegovini", poručili su glumci dugometražnog filma "Nikom Ništa".
Instant Queue
00:00
00:00